De 5 leukste horeca feest gadgets

0

Als er een branche is waarin feestelijke gadgets een echte must zijn, is het wel de horeca. Of het nu om een speciaal evenement of een gewone vrijdagavond gaat; gadgets zijn vaak ontzettend populair onder de gasten en worden in sommige gevallen zelfs gezien als dé reden om een bepaald etablissement opnieuw te bezoeken. Maar wat voor feest gadgets zijn er allemaal beschikbaar voor deze geweldige branche? We hebben de leukste horeca feest gadgets voor je op een rijtje gezet.

1. Foam sticks

De leuke foam sticks komen in allerlei vormen, maten, kleuren en varianten en zijn ideaal om wat extra sfeer te creëren. Je kunt de foam sticks binnen de horecazaak houden, of je kunt je foam sticks bedrukken en aan de gasten mee naar huis geven. Niet alleen heb je zo een geweldig leuke gadget tijdens je evenement, ook creëer je wat extra naamsbekendheid door deze gadget met jouw logo mee naar huis te geven. De foam sticks zijn ideaal voor speciale evenementen zoals feesten en partijen of een belangrijke sportwedstrijd. Dim de lichten, en deel de foam sticks maar uit!

2.Foam hand

Staat er een belangrijke sportwedstrijd op de planning? Dan zorg jij als horeca ondernemer natuurlijk dat deze op alle schermen wordt afgespeeld en koppel je er misschien zelfs een groot evenement aan. Een sportwedstrijd (of iets anders collectiefs in Nederland zoals bijvoorbeeld het songfestival) wordt nog leuker met een sfeervolle foam hand. Niet alleen hebben je bezoekers een super toffe gadget om eventueel mee naar huis te nemen, ze kunnen ook nog eens op ludieke manier juichen!

3. LED ballonnen

Breng je graag wat extra sfeer in je zaak maar wil je jouw gadgets binnen de deur houden? Schaf dan een aantal LED ballonnen aan. Je koopt ze voor minder dan een euro per stuk, en creëert in no-time een geweldige sfeer in je zaak. Ook mooi meegenomen is dat de LED verlichting in de ballonnen ontzettend duurzaam is en weinig stroom verbruikt. Je ziet het dus niet direct terug op de energierekening!

Feest gadgets

4. Hawaii kransen

Heb je een speciaal themafeest op de planning staan en mag de zaak wat tropisch aangekleed worden? Schaf dan een aantal Hawaii kransen of slingers aan om je zaak helemaal in de juiste sfeer te brengen en wat extra gezelligheid te creëren.

5. Feestvuurwerk

En dan als laatste is het feestvuurwerk natuurlijk in geen enkele horecagelegenheid te missen. Of je nu groots uitpakt met een ijsfontein of bescheiden blijft met een aantal toffe lichtgevende LED armbandjes: het is de ideale manier om wat extra aandacht aan je gasten te schenken of een evenement nog sfeervoller te maken.