Wat zijn de beste koffie to go bekers?

0

Koffie to go is een product dat steeds vaker aangeboden wordt. Eerst zag je het alleen in de Verenigde Staten, later waaide de trend over naar Europa en is koffie to go niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Koffie-to-go is de laatste 10 jaar verdubbeld van 22% naar 44%, qua marktomvang wat betreft koffie in de horeca. Dit komt door de groei van ketens als Starbucks, de Coffee Company en andere barren. Lekkere koffie, WiFi en een prettig interieur lijken de basis. Blijkt uit onder andere uit het Nationaal Horeca Onderzoek 2017 – 2018. Het onderzoek is een uitgebreide studie waarin nieuwe en bestaande spelers onderzocht worden. Op deze manier wordt laten zien welke veranderingen er in de markt spelen.

Wat kan koffie to go opleveren als horecaondernemer?

Koffie-to-go is een ideaal verdienmodel. Dat heeft onder andere met de uitstekende marge van koffie te maken. Het zetten van koffie kost vaak nog geen €0,10 per kopje, gaat het om duurdere koffie of een speciale soort? Ook in dat geval kom je vaak niet boven een inkoopprijs van €0,25. Dit is niet te vergelijken met producten als bier of frisdranken. Hier liggen de inkoopprijzen een stuk hoger.

Koffie-to-go bekers inkopen

Bij het aanbieden van koffie-to-go is het belangrijk dat er bijpassende bekers besteld worden. Bij een leverancier als www.goedkopekoffiebekers.nl kun je direct koffie to go bekers bestellen. Ideaal wanneer je de bekers direct wilt laten bedrukken. Dit soort leveranciers nemen het volledige proces van je over.

Je kunt bij het inkopen van koffiebekers, het best een behoorlijke voorraad inslaan. Op deze manier is er veel schaalvoordeel te behalen en kun je kosten besparen op het inkopen van koffiebekers.

Koffie-to-go bekers laten bedrukken?

Het laten bedrukken van koffiebekers is een vak apart. Wil je dit in samenwerking met een grafisch ontwerper doen? Let in dat geval op de volgende aandachtspunten:

  • Vraag bij jouw leverancier welk bestandsformaat benodigd is
  • Kijk na welke druktechnieken gebruikt worden en welke kleuren passend zijn
  • Kijk naar welke beeldverhouding gebruikt mag worden en wat de marges zijn

Gelukkig kun je het grafische proces vaak ook aan de drukker / producent / leverancier uitbesteden. Dit scheelt met name wat betreft het risico dat je met het ontwerp neemt. Als je dit aan professionals uitbesteedt, weet je zeker dat de bedrukking netjes wordt aangebracht en de kwaliteit gegarandeerd is. Met name bij grotere bestellingen wil je als horecaondernemer geen fouten maken. In dat geval kan het al snel om enkele honderden tot duizenden euro’s voor een nieuwe serie gaan.

De meeste leveranciers bieden aan om grotere bestellingen in hun voorraad op te nemen. Heb je een nieuw voorraadje koffiebekers nodig? Dan kunnen deze vanuit het magazijn worden toegestuurd. Zo kun je veel ruimte in het bedrijfspand besparen en staan koffiebekers niet in de weg.