De economie gaat weer goed en mensen nemen volop de kans om erop uit te gaan. Bij een dagje uit hoort natuurlijk een lekker drankje of een hapje eten. Er is dus geen betere periode dan nu uw eigen horecatent…
De economie gaat weer goed en mensen nemen volop de kans om erop uit te gaan. Bij een dagje uit hoort natuurlijk een lekker drankje of een hapje eten. Er is dus geen betere periode dan nu uw eigen horecatent…
Het horeca personeel is misschien wel een van de meest trouwe groepen medewerkers in Nederland; als je ze goed behandeld! Jouw horeca medewerker heeft namelijk een familie, kennissen, vrienden: een netwerk. Wanneer die medewerker een goed gevoel heeft bij jouw…
Herken je dit? In de keuken en tijdens het uitserveren van borden en glazen wil er in alle hectiek nog wel eens iets morsen. Opgehoopte etensresten, oliespetters op de vloer: voor het oog misschien klein ongemak, maar de gevolgen kunnen…
Er zijn meer dan genoeg aanbieders van flessen bruisend water; en ook de postmix geeft je allerlei mogelijkheden om dagelijks makkelijk en goedkoop bruisend water te maken. Maar hoe kun je jezelf nu onderscheiden van de concurrenten én je drankenkaart…
Met de zomer die eraan komt kriebelt het bij veel mensen om het terras op te duiken. Maar hoe zorgt u ervoor dat het terras van uw strandtent vol zit met genietende mensen? In dit artikel geef ik u 5…
Koffie to go is een product dat steeds vaker aangeboden wordt. Eerst zag je het alleen in de Verenigde Staten, later waaide de trend over naar Europa en is koffie to go niet meer weg te denken uit het straatbeeld.…
Wanneer u een horeca-ondernemer bent weet u vast hoe moeilijk het is om uw gasten te blijven verrassen. Gasten hebben steeds meer keuze in verschillende soorten restaurants. Konden we vroeger alleen kiezen voor de traditionele Franse keuken of een heerlijke…
Werk je al jaren in de horeca, heb je je sporen verdiend, en is het tijd om eindelijk eens zelfstandig aan de slag te gaan? Dan staat er een spannende, uitdagende toekomst op je te wachten. Maar zoals bijna alle…
Rust op de werkplek geeft ook rust in het hoofd zeggen ze wel eens. Ook in de keuken van een restaurant geldt deze stelling. Een ongeordende keuken zorgt er vaak voor dat dingen letterlijk in de soep lopen en dit…
Wilt u het nieuwe jaar goed beginnen en uw restaurant een frisse nieuwe look geven? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden om dit zo goed mogelijk aan te pakken. Ga alleen verbouwen wanneer het…